OFERTE GRECIA 2014 | LITORAL 2014 GRECIA

OFERTE SPECIALE CRETA, RODOS, HALKIDIKI
 
 
CAZARE CRETA | CAZARE IEFTIN CRETA
 
     Prima pagina  |                     CRETA |  RODOS |  SANTORINI  |   HALKIDIKI   |   PARALIA   |   CORFU | THASSOS  |   CONTACT  


OFERTE PARALIA, CAZARE PARALIA LITORAL
Home | Contact
PARALIA
OFERTE SPECIALE
OFERTA GENERALA
Vila Mare del Sol 2*
Paste 2012 Paralia
1 mai 2012 Paralia
Mai 2012 Paralia
Vara 2012 Paralia
   
Despre Paralia
Excursii optionale
Descrieri hoteluri
Harta Paralia
Fotografii Paralia
 
Harti Grecia
Contract turist
Conditii calatorie
Contact
Vacante Creta 2012, oferte vacante Creta, cazare Creta, oferte cazare Creta, sejur Creta, sejururi Creta 2012, curse charter Creta
Vacante Grecia, oferte vacante Grecia 2012,  cazare Grecia vara , hoteluri Grecia 2012, super oferte Grecia, curse charter Grecia
Vacante Spania, oferte vacante Spania, cazare litoral Spania Palma de Mallorca
Oferte Austria 2012-2013, Revelion Austria, ski Austria, oferte ski  Austria 2013

PARALIA VARA 2012

SERVICII INCLUSE:
SEJUR TRANSPORT INDIVIDUAL: 7 nopti cazare, fara masa; asistenta la destinatie;
PACHET AUTOCAR : 7 nopti cazare, transport autocar, asistenta pe traseu si la destinatie;

SUPLIMENT PENTRU AER CONDITIONAT 5 EUR/camera/zi
VILELE
sunt situate in Paralia, la distanta de 50- 150 m de plaja, in zone linistite, si sunt construite recent(in anii 2007 si 2008, cu exceptia Vilei Mare del Sol,construita in 2005). Dispun de studiouri dotate cu baie proprie (dus, WC), TV satelit, chicineta complet utilata, frigider, balcon, aer conditionat.

Reducerile si/sau tarifele speciale se aplica doar copiilor cazati in camera cu doi adulti.


SERVICII OPTIONALE:

    Supliment aer conditionat: 5 EUR/camera/zi;

    Mic dejun bufet in restaurantul hotelului HELIOS 2*: 5 EUR/pers/zi; Demipensiune (mic dejun + cina): 12 EUR/pers/zi; Cina servita (meniu fix) formata din aperitiv, fel principal, salata, desert  : 8 EUR/pers/zi.

NOTA: Pe durata sejurului NU se asigura: curatenia in camere, schimbarea lenjeriei, evacuarea gunoiului; Baile dispun de prosoape (care se schimba o data pe sejur), sapun si hartie igienica ; Camerele se ocupa dupa ora 14.00 si se elibereaza pana la ora 09.00.

La preluarea camerei turistii sunt obligati sa verifice integritatea bunurilor si buna functionare a instalatiilor si sa informeze RECEPTIA pentru orice neregula constatata ; orice defectiune sau lipsa depistata ulterior li se poate imputa de catre PROPRIETAR.

VILA MARE DEL SOL

Vila Mare del Sol din Paralia, Grecia Vila Mare del Sol din Paralia, Grecia Vila Mare del Sol din Paralia, Grecia

Vila Mare del Sol
VILA MARE DEL SOL  situata in Paralia, la 150 m de plaja, intr-o zona linistita, vila dispune de 14 studiouri triple(pt 3pers.) si 4 studiouri duble(pt 2 pers.) dotate cu baie proprie (dus, WC), TV satelit, chicineta complet utilata, frigider, balcon, aer conditionat . Baile sunt dotate cu prosoape si hartie igienica. Schimbarea lenjeriilor se poate face o data pe sejur la cererea clientilor(daca este nevoie).  Reducerile  se aplica doar copiilor cazati in camera cu doi adulti.

NOTA: Pe durata sejurului NU se asigura: curatenia in camere, schimbarea lenjeriei, evacuarea gunoiului;  Baile dispun de prosoape (care se schimba o data pe sejur), sapun si hartie igienica ; Camerele se ocupa dupa ora 14.00 si se elibereaza pana la ora 09.00.
La preluarea camerei turistii sunt obligati sa verifice integritatea bunurilor si buna functionare a instalatiilor si sa informeze RECEPTIA pentru orice neregula constatata ; orice defectiune sau lipsa depistata ulterior li se poate imputa de catre PROPRIETAR.

Copyright ©

Made by MWD LIKE

Site partener: | litoral Grecia